Dubinsko pranje tepiha Zlatibor cena 24h

Dubinsko pranje tepiha Zlatibor cena 24h čišćenje i šišanje trave 063-242-557

Usluga pranja tepiha i održavanje meblo štofa. Usluge Zlatibor  u svojoj ponudi imaju tepiha kao i održavanje mebl štofova na garniturama i  stolicama. Usluga Pranja tepiha  obuhvata odvoz  prljavih tepiha,  njihovo kompletno pranje i čišćenje i nakon toga vraćanje. Cena ove usluge je 250 RSD po metru kvadratnom  za obične tepihe i itisone, dok je cena  za  vunene  tepihe nešto viša i iznosi 300 RSD po metru kvadratnom. Ono što nas izdvaja što za pranje koristimo  omekšanu  vodu,  bio razgradive deterdžent koji su veoma prijatnog mirisa i dugo zadržavaju  osećaj svežine u prostoriji. Dubinsko pranje tepiha Zlatibor cena 24h je sada tu za sve vlasnike apartmana na Zlatiboru, kuća ili vikendica bilo da se nalazite u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Kragujevcu ili nekom drugom delu naše lepe Srbije…063-242-557

Dubinsko pranje tepiha Zlatibor cena 24h

Dubinsko pranje tepiha Zlatibor cena 24h

Potrebno dubinsko pranje tepiha i čišćenje na Zlatiboru

U  čišćenja mebl štofa na dvosed ima trosedima, kauč ima  ili stolicama se vrši na licu mesta.  dogovara Se  vreme izvođenja radova i naš tim brzo i profesionalno  odradi kompletnu uslugu .cena ove usluge je 900 RSD po mestu za sedenje bez obzira u kakvom stanju se nalazi štof, odnosno meblo. Svi naši korisnici su prezadovoljni sa kvalitetom koji pružamo kroz ovu uslugu i brzinom samog izvođenja procesa čišćenja. Pored usluge čišćenja apartmana ovo je jedna od najtraženijih  usluga  koju  naši klijenti žele. Pozovite i uverite se u kvalitet koji pruža agencija usluge Zlatibor. Dubinsko pranje tepiha Zlatibor cena 24h.

Česte usluge Zlatibor koje pružamo

Prijem gostiju da vi ne biste razmišljali o tome. Čišćenje apartamana, slikamo kao potvrdu usluge koju smo pružili i da vlasnici apartmana imaju povratnu informaciju. Peglanje, spremanje, slaganje peškira i posteljine. Usluge HAUS majstoraelektričar, etažno grejanje na struju, TA peći i kaljevih, vodoinstalater, servis veš mašine, sudopere, protočnog bojlera. Sitni gipsarski radovi, nameštanje PVC stolarije, krečenje ili čišćenje prašine. Usluge prevoza gostiju ili panoramskog obilaska Zlatibora. Održavanje objekta – obilazak, slikanje. Dubinsko pranje tepiha, posteljine, zavesa! Dubinsko pranje tepiha!