Obilazak apartmana slikanje Zlatibor cenovnik

Obilazak apartmana slikanje Zlatibor cenovnik nonstop najbolja usluga održavanja 063242557

1) Program čuvar. Jedna od najčešćih usluga koje klijenti traže od agencije usluge Zlatibor je svakako usluga gardijan ili čuvar. Usluga čuvar predstavlja mogućnost vlasnicima apartmana, kuća, stanova da zahtevaju da neko od operativaca iz agencije Usluge Zlatibor ode na lice mesta, slika objekat sa različitih strana ili da slika objekat i iznutra  ukoliko poseduje ključeve i nakon toga sve te slike prosledi vlasniku apartmana ili osobi koju je delegirao vlasnik apartmana. Samim tim se vlasnicima nekretnina obezbeđuje trenutni uvid da li je sve u redu, da li nešto nedostaje, da li su zatvorene žaluzine, da li je zatvorena terasa, aa li je vetar polomio ili oštetio drvo u dvorištu i slično. Ali svakako  ono što je najbitnije vlasnici imaju uvid da nije bilo nikakve provale i neprijatnih iznenađenja. Obilazak apartmana slikanje Zlatibor cenovnik!!

Obilazak apartmana slikanje Zlatibor cenovnik

Obilazak apartmana slikanje Zlatibor cenovnik

Slikanje apartmana obilazak nekretnine

2) Ova usluga se može ugovarati pojedinačno za samo jedan izlazak i proveru stanje na terenu ali najčešća varijanta je ugovaranje ove usluge na mesečnom nivou. To podrazumeva da se objekat obiđe bar jednom nedeljno, slika i da se fotografije pošalju za to delegiranoj osobi. Cena za ovu uslugu na mesečnom nivou je 10 EUR i ona obuhvata četiri izlaska na teren, slikanje situacije i  slanje fotografija. U koliko su vlasnici apartmana ugovorili i neki dodatni paket odnosno uslugu sa agencijom Usluge Zlatibor cena je značajno niža. Obilazak apartmana slikanje Zlatibor cenovnik! Ne zaboravite našu talnu uslugu sitnih kućnih popravki, hausmajstora, električara, ugradnje LED rasvete, reflektora, etažnog grejanja na struju, popravke, montaže i demontaže!

Obilazak apartmana slikanje Zlatibor cenovnik

Obilazak apartmana, košenje trave, čišćenje i pranje

Usluge Zlatibor održavanje apartmana čišćenje i pranje posteljine

3) Praksa je pokazala da je najidealnija situacija ukoliko vlasnici objekta uz usluge agencije Usluge Zlatibor ugovore i neki dodatni paket osiguranja koji bi pokrio osnovne rizike, i to; izlivanje vode iz instalacija, provala sa krađom i osiguranje od požara. Naravno, to je samo preporuka agencija a ne i obaveza. Pored gore navedenog, ovu uslugu često koriste i roditelji koji su poslali decu na nekoliko dana, i često žele da vizuelno utvrde da je sve u redu. Po zahtevu klijenta mogu se ugovoriti i neki posebni zahtevi kao što su obilasci objekata na udaljenim i usamljenim lokacijama, preuzimanje pošte i slično.

Uvek uz vas – agencija Usluge Zlatibor – 063 – 242 -557