Otvaranje vođenje Air bnb booking naloga

Otvaranje vođenje Air bnb booking naloga

Pored ostalih usluga usluge Zlatibor nude mogućnost ugovaranja otvaranja i vođenja Airbnb i  booking naloga. Polovni motori, čišćenje, održavanje apartmana i dvorišta, pranje i čišćenje, hausmajstorija, pozovi majstora električar, TA peći, etažno grejanje na struju, servis veš mašina, uvodjenje struje – sve što može zatrebati jednom domaćinstvu u budućnosti a ne živite na Zlatiboru. Naravno, to je vrlo jednostavno kroz marketing na Internetu ili otvaranjem naloga na BOOKINGU i AIR BNBu! Cena otvaranja ova dva naloga, uvezivanje njihovih kalendara,  postavljanje fotografija, postavljanje tekstova, postavljanje  tekstova na engleskom jeziku je usluga koju naplaćujemo našim klijentima 70 EUR jednokratno.  jedino što očekujemo od naših klijenata je da nam precizira ju cene apartmana u pojedinim delovima godine,  obezbede fotografije u dobroj rezoluciji ili prepusten nama da sami slikamo objekat spolja kao i iznutra.  nakon toga, me otvaramo Airbnbi booking nalog. Postavljamo slike i sve relevantne informacije. Takođe po zahtevu klijenta postavljamo tekstove na engleskom jeziku za strane turiste. Otvaranje vođenje Air bnb booking naloga je vrlo jednostavno uraditi preko nas. Šta dobijate? Uvek je odgovor jedno divno poslovanje i poslovnost koja vam je neophodna za dalji biznis!

Otvaranje vođenje Air bnb booking naloga

Treba vam reklamiranje dubinskog pranja tepiha?

Reklamiranje ćišćenja dvorišta?

Za klijente koji žele da im nakon otvaranje naloga i vodimo te stranice, da promptno odgovaramo na upite koji stižu preko interneta,da  redovno  ažurirano novosti i ubacujemo nove fotografije  obezbedili smo uslugu  koju  naplaćujemo 5% od bruto ugovorenog  zakupa apartmana.  takav pristup govori da nam je u interesu  da naši klijenti imaju što više gostiju.
Usluge Zlatibor se i po ovoj opciji  izdvajaju na tržištu,  jer pružaju kompletnu uslugu na najvišem nivou. Otvaranje Air bnb booking naloga!
Nemojte oklevati proverite Zašto smo najbolji. Sve na jednom mestu – renomirana firma, porodični biznis koji misli na svoje klijente i njihovu reputaciju! Jednostavno, bez nas se ne može!